Uudista verkkosivuja sisältö edellä

Tule kuulolle ilmaiseen webinaariin to 23.11.2023 klo 9.00-10.00

Onko verkkosivustojen kehittäminen työpöydälläsi? Haluaisitko varmuuden siihen, että asiakkaat löytävät etsimänsä verkkosivuiltanne itsenäisesti ja oma työnne helpottuu?

Hae vinkit siihen, miten saada vähemmällä aikaan enemmän

Tule webinaariin kuulemaan, miksi verkkosivuja kannattaisi uudistaa perinteistä poiketen: ei tekniikka vaan sisältö ensin, sisältömuotoilun menetelmin.

Webinaarin käytännönläheisillä vinkeillä pääset alkuun matkalla kohti entistä asiakaslähtöisempiä verkkosivuja, joille ei tarvitse tuottaa uutta sisältöä jatkuvasti. Pienillä teoilla voi saada aikaan paljon missä sivuston elinkaaren vaiheessa tahansa. Kuulet myös, miten sisältömuotoilua on sovellettu julkisen sektorin ja järjestöjen verkkosivustoihin.

Ajankohta

Torstaina 23.11. klo 9.00–10.00
Kanava: ilmoitetaan pian

Webinaarissa asiantuntijoina on neljä asiakaslähtöisten sisältöjen ammattilaista:

  • strategisen muotoilun ja viestinnän asiantuntija, muun muassa Goforelta kokemusta kartuttanut Kaisa Alapartanen
  • sisältömuotoilun ja sisältöstrategioiden pioneeri Kati Keronen Valoriasta
  • asiakaslähtöisten viestinnän asiantuntija ja kirjoittamisen kouluttaja Sanna Sevänen Valoriasta
  • asiakaslähtöisen viestinnän asiantuntija ja Saavutettavan kielen työkalupakin tekijä Laura Niemi Valoriasta

Tule webinaariin ja vie asiakaslähtöisyys sanoista teoiksi!

Ilmoittautuminen on päättynyt!

PS Kutsuthan mukaan myös kollegasi, joita tarvitset verkkosivuhankkeesi onnistumiseen.

Valorialaiset saavat webinaariin seurakseen strategisen muotoilun ja viestinnän asiantuntija Kaisa Alapartasen. Kaisa on viestinnän muotoilun monitaituri, joka uskoo inhimillisyyden voimaan. Digitaalinen palvelukehitys, osallistavat menetelmät sekä asiakaskokemuksen optimointi sisältöjen avulla ovat hänen osaamisensa ytimessä. Tällä hetkellä Kaisa asuu ulkomailla ja on vapaalla Goforelta palvelumuotoilijan pestistään. Kaisa tekee viestinnän konsultointia, sparrausta ja vaikuttavuuden arviointia oman yrityksensä Acumen Consulting kautta. “Kaisalla on raikas tapa tuoda erilaisia näkökulmia viestinnän suunnitelmiin ja toteuttamiseen”

 

Kati Keronen

Kati on tulevaisuusajattelija ja strategisen viestinnän uudistaja, joka tietää onnistumisen olevan hyvin johdetun yhteispelin tulos. Vastuualueena Valoriassa hänellä on tulevaisuuskeskustelujen ja osallistavan strategiatyön fasilitointi, johtamis- ja strategiaviestintä sekä asiakassegmentointi. Kati on rakastettu valmentaja, palkittu tietokirjailija sekä HHJ-pätevöitynyt rohkea uudistaja.
Katin syvä ymmärrys strategiasta haastaa uudenlaiseen ajatteluun ja tapaan viestiä.

Sanna Sevänen

Sanna on laaja-alainen viestinnän asiantuntija ja pitkän linjan viestintäkouluttaja, joka oivaltaa nopeasti olennaisen ja pystyy näyttämään sen myös muille. Vastuualueena Valoriassa viestintätaitojen vahvistaminen.
Sanna on selkeäsanainen ja innostava asiantuntija, jolla on erityistaito viedä vaikeatkin asiat konkreettiselle tasolle.

...