Valorian työkaveri-sopimus

Koetko joskus olevasi viestintätyössäsi yksin? Kaipaisitko aikaa ja tukea pitkän aikavälin suunnitteluun työkiireiden lomassa? Tarvitsetko lisäkäsiä arkeen?

Ota Valorian strategisen viestinnän osaajat työkavereiksesi

Työkaveri-sopimuksella saat käyttöösi koko Valorian osaamisen tuntisopimuksella. Työkaverinasi pidämme katseen tavoitteissa, ajattelemme kanssasi sekä tartumme toimeen ripeästi. Hoidamme työkaverinasi tarvittaessa homman kuin homman laajalla strategisen viestinnän, fasilitoinnin ja valmentajan osaamisellamme:

 • johdon tai asiantuntijoiden viestintävalmennus tai sparraus
 • viestinnän strateginen suunnittelu ja kehittäminen
 • kehittämistyön sparraus ja tuki
 • liiketoimintastrategian fasilitointi ja juurruttaminen
 • verkkosivujen sisältömuotoilu ja sisällöntuotanto
 • raporttien, oppaiden, vuosikertomusten, katsausten, tiedotteiden tai myyntimateriaalien konseptointi, tuotanto, kirjoittaminen tai editointi
 • videoiden, podcastien tai animaatioiden käsikirjoittaminen.

Riskitön ja joustava sopimus säännölliseen tarpeeseen

Työkaveri on sopiva valinta silloin kun viestintäavulle on jatkuva, säännöllinen tarve. Saat vakityökaverit, jotka tuntevat liiketoimintasi. Tarvittaessa tiimiä täydennetään muilla osaajillamme.

Sovitun tuntiraamin sisällä on mahdollisuus tehdä mitä vain yhdessä sovitaan – kehittää, konseptoida, kirjoittaa, sparrata tai valmentaa. Joustava tuntiperusteinen sopimus varmistaa, ettet maksa turhasta: yhteistyössä pystytään keskittymään olennaiseen, ja suunnitelmia voidaan muuttaa nopeastikin. Eri kokonaisuuksia pystytään edistämään samanaikaisesti ja jopa samoilla tausta-aineistoilla.

Säännöllisillä kuukausipalavereilla varmistetaan, että työ tukee organisaation tavoitteita ja reagointikyky säilyy. Palaverien välissä valorialaiset edistävät sovittuja tehtäviä ja projekteja yhteistyössä asiantuntijoidenne kanssa, lähellä työyhteisöänne.

Moni on kertonut, että koko organisaatio on oppinut viestimään yhteistyön myötä vaikuttavammin. Ajattelemmekin onnistuneemme silloin, kun meitä ei muutaman vuoden tuen jälkeen tarvita enää.

Työkaveri-sopimus käytännössä

 • Tuntiraami voi olla 20–45 tuntia.
 • Kuukausipalaveri (1 h) kerran kuussa, suunnittelupalaveri (3 h) puolivuosittain – ei erillisiä palavereita joka kokonaisuudelle.
 • Työskentely lähtökohtaisesti etänä – matkoista säästyy aikaa muuhun työhön.
 • Työstä laskutetaan kuukausittain. Saat laskun liitteenä raportin tuntikäytöstä.
 • Sopimuksen voi irtisanoa milloin vain.

Työkaveri-sopimuksella on saavutettu muun muassa seuraavaa:

 • Laadittu työyhteisöille oppaita, jotka auttavat löytämään oman roolin ja tavan asiantuntijana viestimiseen.
 • Fasilitoitu asiantuntijoita kirjoittamisessa ja webinaarien pitämisessä.
 • Rakennettu verkkosivustoja, jotka tukevat myyntiä tehokkaasti.
 • Autettu markkinointipäällikköä kasvattamaan tiimiään tavoitteiden suuntaan.
 • Rekrytoitu organisaatioon viestinnän asiantuntija.
 • Rakennettu verkosto, joka tuottaa tekstejä yhteiseen verkkopalveluun sekä viestii monikanavaisesti kohti yhteistä päämäärää.

Työkavereista todettua

“Jälleen taattua Valoria-laatua!”
”Hyvää pyydettiin, tuli vähän parempi!”
“Tämä on juuri sellaista näkökulmittamista mitä viestintämme tarvitsee.”
“Todella upeaa, että olette viestinnässämme suurella sydämellä mukana.”
“On hienoa työskennellä itseohjautuvan ammattilaisen kanssa.”

Lue, miten Työkaveri-sopimus hyödytti Trafiikki-museot ry:tä, kun se rakensi jäsenmuseoidensa viestinnälle yhteiset suuntaviivat sekä tarjosi museoammattilaisille vertaistukea viestimiseen.

Haluaisitko keskustella omista tarpeistasi ja kuulla, miten voisimme auttaa juuri sinua? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

 

Työkaverit tukenasi

Kati Keronen

Kati on tulevaisuusajattelija ja strategisen viestinnän uudistaja, joka tietää onnistumisen olevan hyvin johdetun yhteispelin tulos. Vastuualueena Valoriassa hänellä on tulevaisuuskeskustelujen ja osallistavan strategiatyön fasilitointi, johtamis- ja strategiaviestintä sekä asiakassegmentointi. Kati on rakastettu valmentaja, palkittu tietokirjailija sekä HHJ-pätevöitynyt rohkea uudistaja.
Katin syvä ymmärrys strategiasta haastaa uudenlaiseen ajatteluun ja tapaan viestiä.

Ella Koota

Ella on ihmislähtöisen viestinnän asiantuntija ja strateginen kehittäjä, joka neuropsykologiaan perehtyneenä tietää, miten innostaa ihmiset mukaan. Vastuualueena Valoriassa hänellä on viestintäkulttuurin ja sisäisen viestinnän kehittäminen, yhdessä viestivän organisaation fasilitointi, strategian viestintä sekä tunneälykäs viestintä. Ella on empaattiseksi kiitetty kouluttaja sekä Mind Coach -sertifioitu valmentaja.
Ella ymmärtää nopeasti kokonaiskuvan ja sen, mitä tarpeisiin vastaaminen edellyttää.

...

Sanna Sevänen

Sanna on laaja-alainen viestinnän asiantuntija ja pitkän linjan viestintäkouluttaja, joka oivaltaa nopeasti olennaisen ja pystyy näyttämään sen myös muille. Vastuualueena Valoriassa viestintätaitojen vahvistaminen.
Sanna on selkeäsanainen ja innostava asiantuntija, jolla on erityistaito viedä vaikeatkin asiat konkreettiselle tasolle.

...