Strategia- ja johtamisviestinnän yhteisö juuri sinulle

Mietitkö, miten osallistaa ihmisiä strategiatyöhön? Pohditko, miten strategiasta kannattaisi viestiä? Meitä on liki 500 muutakin, liity joukkoomme!

Tule kehittämään suomalaista strategia- ja johtamisviestintää

Strategiasta viestimässä -verkosto on kohtaamispaikka jokaiselle johtamisesta, strategioista ja niiden viestimisestä kiinnostuneelle. Jäsenet ovat tervetulleita kertomaan omista kokemuksistaan ja kuulemaan muiden kokemuksia kuukausittaisissa Teams-tapaamisissa. Tapaamisten välissä keskustelu jatkuu kuumana verkoston LinkedIn-ryhmässä.

Verkostotapaamisissa otetaan haltuun strategiatyön ja viestinnän uusimpia ilmiöitä sekä löydetään keinoja uudistua ja uudistaa. Liittyminen on maksutonta eikä sido mihinkään, joten tule mukaan matalalla kynnyksellä!

Liity yhteisöön

 

Mitä yhteisössä tapahtuu?

Vuoden 2022 etätapahtumissa, Strategiaviestinnän aamuissa,  kuulet näkemyksiä ja kokemuksia viestintää johtavilta, viestinnän konsulteilta, toimitusjohtajilta ja hallitusammattilaisilta. Uuden ajan viestintä kun on ihan jokaisen asia! Tule kuulolle ja keskustelemaan, jokaisessa tapaamisessa kysymyksille ja kommenteille on varattu rutkasti aikaa!  Yhdessä voimme uudistaa nopeammin kuin yksin.

 

  • Tammikuu (to 20.1. klo 8.30-9.30): Työpaja strategiatyöhön osallistamisesta. Fasilitoijana Hartelan viestintäpäällikkö Kati Kuoksa.
  • Helmikuu (ke 23.2. klo 8.30-9.30) : Osallistava strategiaprosessi. Alustajana Valorian strategi Laura Niemi.
  • Maaliskuu (ti 15.3. klo 8.30-9.30): Viestintä & hallitustyö. Alustajana hallitusammattilainen ja hallitustyön kehittäjä Pia Pursiainen.
  • Huhtikuu (13.4. klo 8.30-9.30): Strategia tutuksi radiolähetyksellä. Alustajana Lähi-Tapiolan työyhteisöviestinnästä vastaava Juulia Piirainen.
  • Toukokuu (pe 13.5. klo klo 8.30-9.30): Strategiatyö korkeakoulussa. Alustajana toimitusjohtaja-rehtori Elina Juntunen Diakonia-ammattikorkeakoulusta
  • Kesäkuu (pe 17.6. klo 8.30-9.30): Minipaneeli viestinnän ja markkinoinnin mittaamisesta. Panelisteina Fidelix Oy:n viestintä- ja markkinointipäällikkö Salme Lassila ja Suomen ympäristökeskuksen viestintäpäällikkö Jade Heng. Haastattelijana Valorian Kati Keronen.
  • Elokuu (pe 26.8. klo 8.30-10): Kevältä toivottu erikoisaamu strategiaan kirjatun edelläkävijyys-tavoitteen saavuttamisen keinoista. Mitä edelläkävijyys vaatii johtamiselta ja viestinnältä? Tästä keskustelemassa Valorian toimitusjohtaja Kati Keronen ja Aivelan toimitusjohtaja Aino Pajukangas. Haastattelijana Valorian Ella Koota
  • Syyskuu (to 8.9. klo 8.30-9.30): Strategia omaksi pelaamalla. Viestintä- ja markkinointipäällikkö Riikka Linna jakaa kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijatalo Granlundin kokemukset.
  • Syyskuu (to 15.9. klo 8.30-9.30): Strategian matka osaksi arkea kierrätysyritys Kuusakoskessa. Henkilöstöpäällikkö Nina Perttula jakaa kokemuksia Kuusakosken onnistuneesta strategiamatkasta.
  • Lokakuu (ti 4.10. klo 8.30-9.30): Visiotarina konkretisoi yhteisen päämäärän ja luo suunnan. Valorian strategi Ella Koota avaa visiotarinan voimaa strategiaviestinnän työkaluna.