Strategia- ja johtamisviestinnän yhteisö juuri sinulle

Mietitkö, miten osallistaa ihmisiä strategiatyöhön? Pohditko, miten strategiasta kannattaisi viestiä? Meitä on yli 700 muutakin, liity joukkoomme!

Tule kehittämään suomalaista strategia- ja johtamisviestintää

Strategiasta viestimässä -verkosto on kohtaamispaikka jokaiselle johtamisesta, strategioista ja niiden viestimisestä kiinnostuneelle. Jäsenet ovat tervetulleita kertomaan omista kokemuksistaan ja kuulemaan muiden kokemuksia kuukausittaisissa Teams-tapaamisissa. Tapaamisten välissä keskustelu jatkuu kuumana verkoston LinkedIn-ryhmässä.

Verkostotapaamisissa otetaan haltuun strategiatyön ja viestinnän uusimpia ilmiöitä sekä löydetään keinoja uudistua ja uudistaa. Liittyminen on maksutonta eikä sido mihinkään, joten tule mukaan matalalla kynnyksellä!

Liity yhteisöön

 

Mitä yhteisössä tapahtuu?

Vuoden 2023 webinaareissa, Strategiaviestinnän aamuissa kuulet viestintää johtavien ja sitä erilaisissa organisaatioissa kehittävien näkemyksiä ja kokemuksia ja pääset vaihtamaan ajatuksia. Tule kuulolle ja keskustelemaan, jokaisessa tapaamisessa kysymyksille ja kommenteille on varattu rutkasti aikaa!  Yhdessä voimme uudistaa nopeammin kuin yksin.

  • Tammikuu (to 26.1. klo 8.30-9.30): Tutkittua tietoa strategiatyöhön osallistamisesta. Esittelyssä Kati Kuoksan YAMK-lopputyön tuloksia. Katin esityksen materiaalin voit ladata tästä.
  • Helmikuu (to 16.2. klo 8.30-10.00) : Strategiajargon-työpaja. Työpajan vetää jargonista kirjaa kirjoittava Valorian strategi Laura Niemi.
  • Huhtikuu (20.4. klo 8.30-9.30): Vastuullisuusviestintä. Heidi Korva. Ilmoittaudu >>
  • Toukokuu (16.5.klo 8.30-9.30): Strategiatarinan merkitys työyhteisölle. Alustajana TAKKin viestintäpäällikkö Marjo Nieminen. Ilmoittaudu >>
  • Kesäkuu (päivä vielä avoinna): Teema ja alustaja varmistuu pian.