Onnistu kanssamme!

Haluatko rakentaa kukoistavan organisaation ja saavuttaa tavoitteesi? Autamme luomaan onnistumiseen tarvittavan syvemmän ja paremman yhteyden ihmisten välille strategisen viestinnän keinoin.

 

Lupauksemme sinulle

Olemme strategisen viestinnän asiantuntijakumppani, joka auttaa sinua keskittymään liiketoiminnan ja tulevaisuuden kannalta olennaiseen.

Kehitämme kanssasi organisaatiosi viestintäkulttuuria, toimintatapoja, sisältöjä ja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, jotta voitte luoda parempaa yhteyttä asiakkaisiinne, toisiinne ja tärkeimpiin kumppaneihinne. Yhteys ratkaisee, koska siihen perustuu niin hyvä asiakaskokemus, yhteistyökyvykkyys kuin innovaatioille välttämätön turvallinen ilmapiirikin.

Meistä saat avuksesi strategisesti ajattelevan, viestintäkyvyiltään huipun inhimillisen uudistajan, joka tarttuu rohkeasti toimeen pitäen katseensa organisaatiosi tulevaisuuden menestyksessä.

Tekojen on tuotettava tulosta.
Kädenlämpöisten tuotosten aika on ohi! Laatu korvaa määrän, ja viestinne kohtaavat ansaitsevat vain parasta.
Priorisointi on kiinni hetkessä.
Strategisen on oltava myös ketterää. Suunnitelmia on tehtävä, mutta niiden pitää elää arjessa.
Työkaveri ei laskuta turhasta.
Työkaveri auttaa menestymään ja tekee sen, mikä on kulloinkin tärkeää.
Riski on jaettava.
Vuosien sitovat sopimukset ovat eilistä päivää. Työkaverin on uskallettava laittaa myös itsensä täysillä peliin.
Työkaverit tukenasi

Kati Keronen, perustaja

Kati on strategisen viestinnän uudistaja, joka tietää onnistumisen olevan hyvin johdetun yhteispelin tulos.
Katin syvä ymmärrys strategiasta haastaa uudenlaiseen ajatteluun ja tapaan viestiä.

Ella Koota

Ella on ihmislähtöisen viestinnän asiantuntija, jolla on kyky luoda sitouttavaa viestintää ja innostaa ihmiset mukaan. Vastuualueena Valoriassa viestivän organisaation & strategisen viestinnän fasilitointi sekä tunneälykäs viestintä.
Ella ymmärtää nopeasti kokonaiskuvan ja sen, mitä tarpeisiin vastaaminen edellyttää.

Laura Niemi

Laura on monipuolinen viestinnän kehittäjä, jolla on taito luoda selkeyttä haastavimpaankin kokonaisuuteen. Vastuualueena Valoriassa viestintästrategiat & viestinnän fasilitointi. LAURA ON VANHEMPAINVAPAALLA
Laura on selkeän, strategisen viestinnän ammattilainen, joka saa asiat tapahtumaan.

Sanna Sevänen

Sanna on laaja-alainen viestinnän asiantuntija ja pitkän linjan viestintäkouluttaja, joka oivaltaa nopeasti olennaisen ja pystyy näyttämään sen myös muille. Vastuualueena Valoriassa viestintätaitojen vahvistaminen.
Sanna on selkeäsanainen ja innostava asiantuntija, jolla on erityistaito viedä vaikeatkin asiat konkreettiselle tasolle.

Heta Tuppurainen

Heta on rohkea puheviestinnän asiantuntija, jolla on taito innostaa ja haastaa ajattelua. Vastuualueena Valoriassa strategisen viestinnän kehittäminen ja fasilitointi.
Heta on inspiroiva esiintyjä, joka rohkaisee esimerkillään kehittymään.

Olemme saaneet auttaa jo vaikka keitä:

Näin tehty viestintästrategia kertoo, miten meidän pitää organisaationa kehittyä. Onneksi voin rakentaa suuntaa ajatusjohtajuudelle juuri teidän kanssanne.
Salme Lassila, viestintä- ja markkinointijohtajaFidelix Oy
Saimme hienon ja tosi paljon kehutun strategian aikaiseksi teidän kanssanne. Siitä olemme saaneet selvät sävelet tulevaisuuteen.
Sari Hänninen, hallintojohtajaHelsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy​
Kati ja Ella valmensivat yhdessä erinomaisesti toisiaan täydentäen päällikkömme parempiin asiakaskohtaamisiin. Valmennus oli onnistunut kombinaatio kiintoisaa tunneälykkyyden ja vuorovaikuttamisen teoriaa yhdistettynä oman organisaatiomme käytännön haasteisiin asiakasviestinnässä ja asiakaskohtaamisissa. Kiitos innostaville ja iloisille valmentajille, joilta saimme lukuisia uusia käytännön vinkkejä ja pohdittavaa asiakastyöhömme!
Erika Stude, asiakaskokemuksen erityisasiantuntijaSenaatti
Sovi maksuton sparraus
Pyydä tarjous
Liity
yhteisöömme