Onnistu kanssamme!

Haluatko rakentaa kukoistavan organisaation ja saavuttaa tavoitteesi? Autamme kehittämään viestintäänne, jotta voitte luoda onnistumiseen tarvittavan syvemmän ja paremman yhteyden ihmisten välille.

 

Lupauksemme sinulle

Olemme strategisen viestinnän asiantuntijakumppani, joka auttaa sinua keskittymään liiketoiminnan ja tulevaisuuden kannalta olennaiseen.

Kehitämme kanssasi organisaatiosi viestintäkulttuuria, toimintatapoja, sisältöjä ja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, jotta voitte luoda parempaa yhteyttä asiakkaisiinne, toisiinne ja tärkeimpiin kumppaneihinne. Yhteys ratkaisee, koska siihen perustuu niin hyvä asiakaskokemus, yhteistyökyvykkyys kuin innovaatioille välttämätön turvallinen ilmapiirikin.

Meistä saat avuksesi strategisesti ajattelevan, viestintäkyvyiltään huipun inhimillisen uudistajan, joka tarttuu rohkeasti toimeen pitäen katseensa organisaatiosi tulevaisuuden menestyksessä.

Tekojen on tuotettava tulosta.
Kädenlämpöisten tuotosten aika on ohi! Laatu korvaa määrän, ja viestinne kohtaavat ansaitsevat vain parasta.
Priorisointi on kiinni hetkessä.
Strategisen on oltava myös ketterää. Suunnitelmia on tehtävä, mutta niiden pitää elää arjessa.
Työkaveri ei laskuta turhasta.
Työkaveri auttaa menestymään ja tekee sen, mikä on kulloinkin tärkeää.
Riski on jaettava.
Vuosien sitovat sopimukset ovat eilistä päivää. Työkaverin on uskallettava laittaa myös itsensä täysillä peliin.
Työkaverit tukenasi

Kati Keronen

Kati on tulevaisuusajattelija ja strategisen viestinnän uudistaja, joka tietää onnistumisen olevan hyvin johdetun yhteispelin tulos. Vastuualueena Valoriassa hänellä on tulevaisuuskeskustelujen ja osallistavan strategiatyön fasilitointi, johtamis- ja strategiaviestintä sekä asiakassegmentointi. Kati on rakastettu valmentaja, palkittu tietokirjailija sekä HHJ-pätevöitynyt rohkea uudistaja.
Katin syvä ymmärrys strategiasta haastaa uudenlaiseen ajatteluun ja tapaan viestiä.

Ella Koota

Ella on ihmislähtöisen viestinnän asiantuntija ja strateginen kehittäjä, joka neuropsykologiaan perehtyneenä tietää, miten innostaa ihmiset mukaan. Vastuualueena Valoriassa hänellä on viestintäkulttuurin ja sisäisen viestinnän kehittäminen, yhdessä viestivän organisaation fasilitointi, strategian viestintä sekä tunneälykäs viestintä. Ella on empaattiseksi kiitetty kouluttaja sekä Mind Coach -sertifioitu valmentaja.
Ella ymmärtää nopeasti kokonaiskuvan ja sen, mitä tarpeisiin vastaaminen edellyttää.

Sanna Sevänen

Sanna on laaja-alainen viestinnän asiantuntija ja pitkän linjan viestintäkouluttaja, joka oivaltaa nopeasti olennaisen ja pystyy näyttämään sen myös muille. Vastuualueena Valoriassa viestintätaitojen vahvistaminen.
Sanna on selkeäsanainen ja innostava asiantuntija, jolla on erityistaito viedä vaikeatkin asiat konkreettiselle tasolle.

Olemme saaneet auttaa jo vaikka keitä:

Näin tehty viestintästrategia kertoo, miten meidän pitää organisaationa kehittyä. Onneksi voin rakentaa suuntaa ajatusjohtajuudelle juuri teidän kanssanne.
Salme Lassila, viestintä- ja markkinointijohtajaFidelix Oy
Saimme hienon ja tosi paljon kehutun strategian aikaiseksi teidän kanssanne. Siitä olemme saaneet selvät sävelet tulevaisuuteen.
Sari Hänninen, hallintojohtajaHelsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy​
Kati ja Ella valmensivat yhdessä erinomaisesti toisiaan täydentäen päällikkömme parempiin asiakaskohtaamisiin. Valmennus oli onnistunut kombinaatio kiintoisaa tunneälykkyyden ja vuorovaikuttamisen teoriaa yhdistettynä oman organisaatiomme käytännön haasteisiin asiakasviestinnässä ja asiakaskohtaamisissa. Kiitos innostaville ja iloisille valmentajille, joilta saimme lukuisia uusia käytännön vinkkejä ja pohdittavaa asiakastyöhömme!
Erika Stude, asiakaskokemuksen erityisasiantuntijaSenaatti
Sovi maksuton sparraus
Pyydä tarjous
Liity
yhteisöömme