Jutellaanko?

Olisi mahtava kuulla miten voimme auttaa sinua! Avoin keskustelu auttaa avaamaan solmuja ja tarjoaa mahdollisuuden rakentaa yhdessä polkua eteenpäin.

Autamme uudistumaan missä oletkin

Me valorialaiset uskomme, että tulos tulee yhteistyöstä, läsnäolosta ja yhteisistä tavoitteista.
Soita tai meilaa saman tien tai jätä meille viesti. Palaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä sopiaksemme etätapaamisen, jotta voimme tutustua ja keskustella tilanteestasi ja tarpeistasi. Yhdessä löydämme ratkaisun, jolla onnistut.

Jätä viesti

Kuulemme mielellämme tarpeistasi, haasteistasi, unelmistasi ja tavoitteistasi!

Ella Koota

Ella on ihmislähtöisen viestinnän asiantuntija ja strateginen kehittäjä, joka neuropsykologiaan perehtyneenä tietää, miten innostaa ihmiset mukaan. Vastuualueena Valoriassa hänellä on viestintäkulttuurin ja sisäisen viestinnän kehittäminen, yhdessä viestivän organisaation fasilitointi, strategian viestintä sekä tunneälykäs viestintä. Ella on empaattiseksi kiitetty kouluttaja sekä Mind Coach -sertifioitu valmentaja.
Ella ymmärtää nopeasti kokonaiskuvan ja sen, mitä tarpeisiin vastaaminen edellyttää.

Kati Keronen

Kati on tulevaisuusajattelija ja strategisen viestinnän uudistaja, joka tietää onnistumisen olevan hyvin johdetun yhteispelin tulos. Vastuualueena Valoriassa hänellä on tulevaisuuskeskustelujen ja osallistavan strategiatyön fasilitointi, johtamis- ja strategiaviestintä sekä asiakassegmentointi. Kati on rakastettu valmentaja, palkittu tietokirjailija sekä HHJ-pätevöitynyt rohkea uudistaja.
Katin syvä ymmärrys strategiasta haastaa uudenlaiseen ajatteluun ja tapaan viestiä.

Sanna Sevänen

Sanna on laaja-alainen viestinnän asiantuntija ja pitkän linjan viestintäkouluttaja, joka oivaltaa nopeasti olennaisen ja pystyy näyttämään sen myös muille. Vastuualueena Valoriassa viestintätaitojen vahvistaminen.
Sanna on selkeäsanainen ja innostava asiantuntija, jolla on erityistaito viedä vaikeatkin asiat konkreettiselle tasolle.