Jutellaanko?

Olisi mahtava kuulla miten voimme auttaa sinua! Avoin keskustelu auttaa avaamaan solmuja ja tarjoaa mahdollisuuden rakentaa yhdessä polkua eteenpäin.

Autamme uudistumaan missä oletkin

Me valorialaiset uskomme, että tulos tulee yhteistyöstä, läsnäolosta ja yhteisistä tavoitteista.
Soita tai meilaa saman tien tai jätä meille viesti. Palaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä sopiaksemme etätapaamisen, jotta voimme tutustua ja keskustella tilanteestasi ja tarpeistasi. Yhdessä löydämme ratkaisun, jolla onnistut.

Jätä viesti

Kuulemme mielellämme tarpeistasi, haasteistasi, unelmistasi ja tavoitteistasi!

Ella Koota

Ella on ihmislähtöisen viestinnän asiantuntija, jolla on kyky luoda sitouttavaa viestintää ja innostaa ihmiset mukaan. Vastuualueena Valoriassa viestivän organisaation & strategisen viestinnän fasilitointi sekä tunneälykäs viestintä.
Ella ymmärtää nopeasti kokonaiskuvan ja sen, mitä tarpeisiin vastaaminen edellyttää.

Kati Keronen, perustaja

Kati on strategisen viestinnän uudistaja, joka tietää onnistumisen olevan hyvin johdetun yhteispelin tulos.
Katin syvä ymmärrys strategiasta haastaa uudenlaiseen ajatteluun ja tapaan viestiä.

Laura Niemi

Laura on monipuolinen viestinnän kehittäjä, jolla on taito luoda selkeyttä haastavimpaankin kokonaisuuteen. Vastuualueena Valoriassa viestintästrategiat & viestinnän fasilitointi. LAURA ON VANHEMPAINVAPAALLA
Laura on selkeän, strategisen viestinnän ammattilainen, joka saa asiat tapahtumaan.

Sanna Sevänen

Sanna on laaja-alainen viestinnän asiantuntija ja pitkän linjan viestintäkouluttaja, joka oivaltaa nopeasti olennaisen ja pystyy näyttämään sen myös muille. Vastuualueena Valoriassa viestintätaitojen vahvistaminen.
Sanna on selkeäsanainen ja innostava asiantuntija, jolla on erityistaito viedä vaikeatkin asiat konkreettiselle tasolle.

Heta Tuppurainen

Heta on rohkea puheviestinnän asiantuntija, jolla on taito innostaa ja haastaa ajattelua. Vastuualueena Valoriassa strategisen viestinnän kehittäminen ja fasilitointi.
Heta on inspiroiva esiintyjä, joka rohkaisee esimerkillään kehittymään.