Viestinnän asiantuntija ja valmentaja projektiisi

Oletko aloittamassa isoa tai pientä, mutta tärkeää projektia, jossa ei ole varaa epäonnistua? Hallitset projektin teknisen vetämisen, mutta haluaisit tueksesi ihmisten motivoinnin hallitsevan osaajan, jonka kanssa miettiä jo etukäteen projektin mahdollisia haastekohtia ja löytää keinot niiden ylittämiseen?

Ota Valorian viestintävalmentajat avuksesi

Sellaista strategisesti tärkeää projektia ei ole, jossa et hyötyisi taidostamme löytää olennainen heinäsuovasta ja ottaa ihmiset mukaan tavoitteiden, yhteistyön tapojen ja sisältöjen muotoiluun.

Saat meiltä valmentajan omaksi ja tiimisi tueksi koko projektin ajaksi. Tiedämme, että joskus on kiire. Silti osaamme auttaa sinua ja tiimiäsi löytämään aikaa siihen tärkeimpään, eli ajatteluun ja yhteiseen keskusteluun sekä asioiden eteenpäin viemiseen. Meiltä löytyy visiomuotoilijoita, tulevaisuuskeskusteluiden fasilitoijia, ratkaisukeskeisten työpajojen fasilitoijia, kirjallisen ja suullisen viestinnän valmentajia, sisältömuotoilijoita ja viestinnän sparraajia. Valitsemme osaajat tarpeesi mukaan.

Tartumme tehtäviin tavoite- ja ratkaisukeskeisesti, aina ihmistesi ehdoilla. Autamme sinua tekemään oikeat viestinnälliset valinnat ja rakennamme tiimisi kanssa onnistumista tukevan innostuksen, luottamuksen ja arvostuksen ilmapiirin.

Hankkeita, joissa olemme esimerkiksi olleet projektin vetäjien tukena:

  • Kasvustrategian luominen yhteisen vision pohjalta osallistavin menetelmin
  • Elinkeinotoimen palveluvision ja -konseptin luominen osallistavin menetelmin
  • Strategisesti merkittävään kilpailutukseen osallistuvan tiimin fasilitointi voittoon
  • Kasvuyrityksen yhteisen kulttuurin ja sisäisen viestinnän pelisääntöjen rakentaminen
  • Vuosien mittaiset kumppanuudet asiakaslähtöisen viestinnän ja markkinoinnin prosessien sekä sisältöjen kehittämiseksi (kts. Työkaveri-sopimus).

Milloin ottaa viestintävalmentaja projektiin?

Viestintävalmentaja on arvokas projektin onnistumisen mahdollistaja erityisesti silloin, kun:

  • koolla on moniammatillinen, mahdollisesti toisilleen ennalta tuntemattomista ihmisistä koostuva joukko eri organisaation osista tai eri organisaatioista. Silloin taitomme luoda yhteinen, jaettu visio ja tuoda ihmisiä yhteen sen ääreen, on projektin toteutumisen kannalta arvokkaampaa kuin kulta.
  • tiedät tai epäilet hankkeen tuoman muutoksen olevan osallistuville ihmisille tai koko organisaatiollenne erittäin merkittävä, jopa radikaali. Silloin taitomme keskusteluttaa ihmisiä tulevaisuudesta turvallisessa ilmapiirissä on erittäin hyödyllistä.
  • haluat luoda jotain kokonaan uutta ja haluat saada ihmiset toimimaan uudella tavalla myös projektin jälkeen. Silloin taitomme auttaa ihmisiä ajattelemaan uudella tavalla ja tuottaa uuden toimintamallin juurtumiseksi tarvittavia tukimateriaaleja, valmennuksia ja oppaita, on arvokasta.
  • olette jatkuvassa muutoksessa, ja ihmisten muutosten sietokyky on koetuksella. Silloin ulkopuolinen, mutta toimintaanne riittävästi integroitunut ja sitoutunut ulkopuolinen valmentaja voi tuoda taitoja, joilla oppia näkemään muutos mahdollisuutena.

Valmennussopimus käytännössä

Valmennussopimuksemme perustuvat aina yhdessä määriteltyyn tarpeeseen. Toisinaan aloitamme viestintätaitojen kyvykkyyskartoituksella tai uudistumisen esteiden selvityksellä. Toisinaan nämä on jo tehty, ja lähdemme liikkeelle tehtyjen selvitysten pohjalta. Yhtä kaikki, arvioimme kanssasi, voimmeko auttaa teitä onnistumaan ja miten se kannattaisi tehdä. Jokainen projekti on omanlaisensa.

Strategisesti merkittävä hanke voi olla pieni tai suuri, toteutukset vaihtelevat muutaman kymmenen tunnin toteutuksista satoihin tunteihin. Meille jokainen hanke on  ainutlaatuinen, joten kysy vaan rohkeasti apuamme pienempiinkin hankkeisiin.

Yhteistyöstä kanssamme todettua

“Uskomattomalla tavalla saatte meidän ihmiset mukaan!”

”Tämä on ollut elämäni paras projekti!”

“Saatte ihmisemme tuntemaan olonsa tärkeiksi.”

“Miten ihmeessä pääsimme avullanne näin nopeasti eteenpäin?”

“Emme olisi saavuttaneet tavoitteitamme ilman teitä.”

Lue, miten autoimme HY247:ää rakentamaan strategian, joka alkoi juurtua jo ennen valmistumistaan.

Haluaisitko keskustella omista tarpeistasi ja kuulla, miten voisimme auttaa juuri sinua? Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Työkaverit tukenasi

Kati Keronen

Kati on tulevaisuusajattelija ja strategisen viestinnän uudistaja, joka tietää onnistumisen olevan hyvin johdetun yhteispelin tulos. Vastuualueena Valoriassa hänellä on tulevaisuuskeskustelujen ja osallistavan strategiatyön fasilitointi, johtamis- ja strategiaviestintä sekä asiakassegmentointi. Kati on rakastettu valmentaja, palkittu tietokirjailija sekä HHJ-pätevöitynyt rohkea uudistaja.
Katin syvä ymmärrys strategiasta haastaa uudenlaiseen ajatteluun ja tapaan viestiä.

Ella Koota

Ella on ihmislähtöisen viestinnän asiantuntija ja strateginen kehittäjä, joka neuropsykologiaan perehtyneenä tietää, miten innostaa ihmiset mukaan. Vastuualueena Valoriassa hänellä on viestintäkulttuurin ja sisäisen viestinnän kehittäminen, yhdessä viestivän organisaation fasilitointi, strategian viestintä sekä tunneälykäs viestintä. Ella on empaattiseksi kiitetty kouluttaja sekä Mind Coach -sertifioitu valmentaja.
Ella ymmärtää nopeasti kokonaiskuvan ja sen, mitä tarpeisiin vastaaminen edellyttää.

...

Sanna Sevänen

Sanna on laaja-alainen viestinnän asiantuntija ja pitkän linjan viestintäkouluttaja, joka oivaltaa nopeasti olennaisen ja pystyy näyttämään sen myös muille. Vastuualueena Valoriassa viestintätaitojen vahvistaminen.
Sanna on selkeäsanainen ja innostava asiantuntija, jolla on erityistaito viedä vaikeatkin asiat konkreettiselle tasolle.

...