Vie viestintä uuteen aikaan

Haluatko viestinnästä organisaatiosi menestystekijän? Haluatko olla ensimmäisten joukossa valmiina väistämättömään viestinnän muutokseen? Luoda organisaatioosi kulttuurin, jossa viestintää kehitetään keskeisenä kyvykkyytenä osana kaikkien työtä?

Uudista viestintää valmentajien tuella

Toimintaympäristön uudet vaatimukset, asiakkaiden tottumusten muutokset ja koveneva kilpailu ravistelevat myös viestinnän roolia organisaatioissa. Kun palvelu on siirtynyt yhä vahvemmin tekstien varaan digitaalisiin kanaviin ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa muuttuneet entistä haastavammiksi, viestintää ei voi enää typistää vain tiedotteita tuottavaksi tukitoiminnoksi.

Moni onkin havahtunut siihen, että viestintä on läsnä jokaisessa kohtaamisessa ja on se tekijä, joka ratkaisee kokemuksen ja erottaa massasta. Kilpailueduksi viestintä muuttuu kuitenkin vasta, kun sitä myös johdetaan ja kehitetään osana kaikkien työtä. Se miten näissä onnistutaan, ratkaisee koko organisaation onnistumisen.

Vie viestintä uuteen aikaan -valmennuksesta saat työkaluja viestinnän kokonaisvaltaiseen kehittämiseen omalla työpaikallasi.

Kevään 2024 yhteinen muutosmatka

Valmennus tarjoaa sinulle valmiiksi viitoitetun polun, jota pitkin kulkemalla voit onnistua viestivän organisaation rakentamisessa ja viestintäkulttuurin muutoksessa. Pääset rakentamaan uutta kokeneiden uudistajien opastuksella, toimiviksi testatuilla menetelmillä, joilla taklaat tyypillisimmät muutoksen esteet. Saat myös samalla matkalla olevan valmennusryhmän tuen ja pääset oppimaan ja jakamaan hyviä käytäntöjä muiden uudistajien kanssa.

Sisältö

Valmennus koostuu neljästä osasta. Kukin osa sisältää menetelmien opiskelua, esimerkkejä sekä käytännön työskentelyä. Valmennuksen aikana voit aloittaa muutoksen rakentamisen hyödyntämällä harjoituksia suoraan työssäsi.

Osa 1 Viestinnän uusi rooli

 • Mitä muuttaa, miksi ja miten?
 • Selvitys viestinnän nykytilasta

Osa 2 Muutoksessa onnistumisen avaimet

 • Mistä liikkeelle uudistuksessa ja miten?
 • Organisaation ja omien vahvuuksien analyysi

Osa 3  Kulttuuri & kyvykkyydet tulevassa

 • Mitä tavoitteita asettaa ja miten?
 • Viestinnän tulevaisuuskuva & visio

Osa 4 Tiekartta tavoitteisiin

 • Mihin panostaa jatkossa ja miten?
 • Kehittämislinjat ja suunnitelma H2/2024

Kenelle?

Valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat uudistaa sitä, miten viestintään suhtaudutaan organisaatiossanne ja joka haluat:

 • kehittää organisaatiosi viestintää, muuttaa totuttua ja luoda uusia toimintatapoja
 • saada apua ja työmenetelmiä strategiseen viestintäkulttuurin muutokseen
 • tukea johtoa tai kollegoita viestinnän merkityksen oivaltamisessa ja taitojen vahvistamisessa
 • viedä muutosta rohkeasti eteenpäin omalla tekemiselläsi ja esimerkilläsi

Voit olla viestintäpäällikkö tai -asiantuntija, HR-ammattilainen, toimitusjohtaja tai asiakas- tai työntekijäkokemuksesta vastaava. Roolilla ei ole väliä, tärkeintä on, että näet yhdessä tavoitteellisesti ja taitavasti viestivän porukan mahdollisuutena onnistua tavoitteissanne.

Valmentajat

Valmentajina toimivat Valorian kokeneet ja monissa liemissä keitetyt viestinnän strategiset uudistajat, tulevaisuusajattelijat ja valmentajat Ella Koota ja Kati Keronen. Vahvan viestinnän osaamisensa ja koulutuksensa lisäksi Ella on muutostilanteissa ja vaativissa keskusteluissa tarvittavan resilienssin vahvistamiseen erikoistunut Mind Coach -stressinhallintavalmentaja. Kati on visiojohtamiseen ja johtoryhmien kanssa työskentelyyn erikoistunut HHJ-pätevöitynyt fasilitaattori.

Toteutus

Valmennus toteutetaan kahtena lähitapaamisena Tampereella ja kahtena etätapaamisena Teamsin välityksellä.

Valmennuspäivät ovat kestoltaan 6 tuntia, klo 9–16 (sisältäen 1 h ruokatauon). Tapaamisten välissä tehdään oman muutoksen toteuttamiseen liittyviä tehtäviä.

Valmennusmateriaali kootaan yhteiselle valmennusalustalle, missä osallistujat voivat myös keskustella tapaamisten välillä.

Valmennuspäivät keväällä 2024:

Ti 30.1.2024 – lähi Tampereella

Ti 12.3.2024 – etä Teamsissa

Ti 16.4.2024 – lähi Tampereella

Ti 14.5.2024 – etä Teamsissa

Hinta

Valmennuksen kokonaishinta on 1 550 eur + alv 24 %

Hinta sisältää valmennussisällön, materiaalit sekä valmentajien ja ryhmän tuen valmennuksen aikana. Lähipäiviin sisältyy kahvit ja teet aamulla ja iltapäivällä.

Lähde mukaan!

Haluatko lähteä rakentamaan uutta yhdessä? Ilmoittaudu tammikuussa alkavaan valmennusryhmään oheisella lomakkeella 10.1.2024 mennessä.