Työelämä huutaa kohtaamista – silti viestintätaitojen varmistaminen puuttuu kehittämiskartoilta. Miksi?

Tähän tartutaan Valonkumous 2024 -tapahtumassa! Tapahtuma tuo yhteen viestijät, HR-ammattilaiset ja työyhteisön kulttuurin kehittäjät keskustelemaan siitä,  mikä merkitys ihmisten viestintätaidoilla on strategisesti tärkeinä pidettyjen asiakas- ja työntekijäkokemuksen sekä organisaatiokulttuurin ytimessä ja miten kehittää tätä osaamista yhdessä.

Ihmiset vieraantuvat toisistaan. Yhteisöllisyys uhkaa näivettyä. Ihmiset valittavat, että töissä on yksinäistä ja vaikeaa. – Ja onkin, sillä ihmisten luontaista tarvetta kunnon kohtaamisiin ei ole monessakaan työyhteisössä huomioitu digiloikkaa tehdessä. Jokaisen organisaation pitäisikin viimeistään nyt opetella toimimaan taas toistensa kanssa. Kehitykseen on puututtava vauhdilla, sillä oireet näkyvät jo.

Rohkeiden edelläkävijöiden Valonkumous-tapahtuma nostaa pöytään tutkitusti yhteistyötä, työn imua ja yhteisöllisyyttä parantavan ratkaisun, jota harva kuitenkaan vielä hyödyntää. Nimittäin ihmisten keskinäisen vuorovaikutuksen ja viestinnän taitojen strategisen kehittämisen!

Työelämää on kehitettävä ihmisille!

Työn sujuvuuden ja tulosten kannalta kriittinen työyhteisön keskinäinen viestintä ja ihmisten viestintätaidot puuttuvat likimain jokaisen organisaation strategisilta kehityskartoilta. Viestintästrategia ei ota tähän kantaa, eikä tätä näy riittävästi myöskään HR:n osaamisen kehittämisen ohjelmissa.

Samaan aikaan jokainen tavoittelee alansa parasta asiakaskokemusta, työntekijäkokemus on tunnistettu tulevaisuuden menestystekijäksi ja johdon seminaareissa kohkataan kulttuurista. Jotka kaikki syntyvät siitä, miten toinen ihminen kohdataan, miten ihmiset osaavat viestiä toistensa kanssa eri kanavissa ja miten he osaavat rakentaa inhimillistä yhteyttä teknologian välityksellä!

Miten viestintätaitojen kehittäminen nostetaan mukaan strategioihin ja asiakas- ja työntekijäkokemuksen ja kulttuurin parantamisen toimenpiteisiin?

Tervetuloa kuulemaan tästä Valonkumoukseen!

 

Valonkumous 2024

Aika ja paikka

Ti 1.10. klo 9-14.30

Dustin Arena, Innovation Home Kamppi, Kansakoulunkatu 3, Helsinki

Ohjelma

9-9.30 Ilmoittautuminen ja aamupala

9.30 Tervetuloa Valonkumoukseen!

9.40-10.00 Puheenvuoro: Hybridiaika vaatii oppimaan yhteistyön uudelleen – ihmisten viestintätaitojen merkitys korostuu entisestään, Valorian toimitusjohtajaKati Keronen

10.00-10.20 Verkostoitumishetki

10.20-11.30 Valonäärit Livenä: Kuorruttamaton ja kaunistelematon paneelikeskustelu viestintätaitojen tilanteesta ja kehittämisen mahdollisuuksista. Viestintävalmentaja Sanna Seväsen johdolla keskustelemassa:

  • HR:n ammattilainen ja johdon coach Sanna Uthardt, Sanna Uthardt Coaching Oy
  • Internal Communications Lead Meri Mattila, Gofore Oy
  • Toimitusjohtaja, kokemustutkimuksen asiantuntija Hannu Uotila, Sailer Oy

11.30-12.30 Lounastauko

12.30-14.15 Kumouksen minityöpaja: Miten kehittää kohtaamisen taitoa? strategi Ella Koota

14.15-14.30 Päivän yhteenveto

 

Tapahtuman osallistumismaksu on 30 € + alv sisältäen aamupalan ja lounaan tapahtumatilassa. Maksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Varaa paikkasi Valonkumoukseen täältä!

Tapahtumatilaan mahtuu vain 70 osallistujaa, joten varaathan paikkasi nopeasti (mutta toki vain, jos tiedät osallistuvasi, jotta kaikki halukkaat pääsevät <3)

 

Valonkumous on viestinnän kehittäjäkumppani ja valmentaja Valoria Oy:n järjestämä tapahtuma, jonka tavoitteena on yhdistää viestinnän strategisesta kehittämisestä kiinnostuneet ja tarjota heille verkostoitumisen mahdollisuus. Tapahtuma on samalla myös osa Valorian ylläpitämän Strategiasta viestimässä -yhteisön toimintaa. Ensimmäinen Valonkumous järjestettiin vuonna 2023 Tampereella.

 

Ihmiseltä ihmiselle.