Järjestöillä on uudistumispainetta, kun rahoituspohja murenee ja sen seuraukset alkavat näkyä. Mistä järjestön kannattaa aloittaa? Tervetuloa kuulemaan aiheesta Valorian ja Osanan järjestämään Valonäärit-liveen 22.3.2024 klo 11!

Uudistuminen vaatii uskallusta ajatella monet totutut tavat uudelleen. Vanhaa maailmaa eletään nyt vahvasti jatkoajalla. Seuraukset ovat jo kouriintuntuvat.

Mistä lähteä uudistamisessa liikkeelle kestävästi ja tuloksellisesti juuri omassa järjestössä? Miten tunnistaa vahvuudet ja toisaalta tärkeimmät kehittämiskohteet?

Näihin kysymyksiin vastauksia ja käytännönläheisiä esimerkkejä tarjoavat Osanan Petri Toikkanen ja Valorian Kati Keronen kymmenien vuosien valmennuskokemuksellaan. Kati ja Petri käyvät aihetta läpi niin strategian, johtamisen, kehittämisen kuin viestinnänkin näkökulmista.

Petrin ja Katin keskustelulle on varattu 45 min, jonka jälkeen on 15 minuuttia aikaa kysymyksille ja vastauksille. Keskustelutilaisuus tallennetaan ja linkki lähetetään myöhemmin kaikille ilmoittautuneille.

Tapahtuman tiedot ja ilmoittautuminen

Ajankohta: pe 22.3.2024 klo 11.00–12.00
Kanava: verkossa

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella!

Valonäärit-live on Valorian järjestämä verkkotapahtuma, jossa avataan visionääristä keskustelua uuden ajan viestinnästä – kuorruttamatta ja kaunistelematta.

Kysyttävää tapahtumasta?

Ota yhteyttä Katiin tai Petriin:

kati.keronen (at) valoria.fi
040 576 1704

petri (at) osana.fi
040 839 7841