Mitä viestinnän aseman muuttaminen strategisemmaksi vaatii? Ilmoittaudu kaikkien aikojen ensimmäiseen Valonäärit-liveen ja tule kuulemaan ajatuksia sekä keskustelemaan aiheesta keskiviikkona 13.3.2024 klo 9–10!

Viestinnän alan tutkimusten mukaan viestinnän asiantuntijat haluaisivat saavuttaa strategisemman roolin. Muu johto ei kuitenkaan vaikuta näkevän asiaa samoin: suomalaisten ja kansainvälisten selvitysten mukaan viestintä- ja ihmisosaaminen ovat asioita, joita hallitusjäsenten osaamisissa arvostetaan vähiten. Viestintäosaamista ei edelleenkään mielletä olennaiseksi johtamistyössä.     

Mistä tämä kertoo? Voiko asialle tehdä jotain? 

Tässä Valonäärit-livessä näitä kysymyksiä pohtivat kokeneet viestinnän kehittäjät Nilla Hietamäki ja Kati Keronen. Nilla on Suomen metsäkeskuksen asiakkuus- ja viestintäjohtaja ja Julkisen alan viestijät ry:n puheenjohtaja. Kati on HHJ-pätevöitynyt strategisen viestinnän valmentaja ja Valorian toimitusjohtaja. He nostavat kissan pöydälle ja tarjoavat aamupalapöytään purtavaa pitkäksi aikaa.

Nilla ja Kati molemmat tietävät oman kokemuksensa kautta, miten viestijän ja sitä kautta viestinnän roolin muutos strategisemmaksi on mahdollista toteuttaa ja mitä se vaatii. Kuulet heidän tarinansa ja heidän parhaat vinkkinsä siihen, mihin keskittyä, kun haluaa viedä viestinnän liiketoiminnan ytimeen.

Tapahtuman tiedot ja ilmoittautuminen

Ajankohta: ke 13.3.2024 klo 9.00–10.00
Paikka: verkossa

Puheosuus on 45 min, ja sen jälkeen on varattu 15 minuuttia aikaa kysymyksille.
Maksuton lähetys tallennetaan. Linkki tallenteeseen lähetetään kaikille osallistujille. 

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella. Kutsu kollegasikin!

Valonäärit-live on Valorian järjestämä verkkotapahtuma, jossa avataan visionääristä keskustelua uuden ajan viestinnästä – kuorruttamatta ja kaunistelematta.