Tervetuloa mukaan viestinnän uudistajien kohtaamiseen Tampereella

Oletko kyllästynyt puheeseen viestinnän roolin muutoksesta, kun käytännössä asiat tuntuvat vain junnaavan paikoillaan? Tässä tapahtumassa tuomme yhteen viestijöitä, jotka uskaltavat tehdä asioita oikeasti uudella tavalla. Saat ideoita ja inspiraatiota muutoksen toteutukseen. 

Viestintä voi olla organisaation supervoima, mutta se vaatii viestintäkulttuurin rakentamista ja koko organisaation viestintätaitojen vahvistamista. Ihmetteletkö kuitenkin, miten voit päivittää oman organisaation asenteet, rakenteet ja toimintatavat kumoukselliselle tasolle?

Ihmettelyn sijaan voimme rakentaa tulevaisuutta ja uutta osaamista yhdessä.

Tätä varten on Valonkumous-tapahtuma!

Valonkumous on strategisesta viestinnän uudistamisesta kiinnostuneille luomamme kohtaaminen, jossa laitamme muutosta yhdessä liikkeelle – valon kautta. Sillä uudistuminenhan onnistuu parhaiten yhdessä haasteita ratkoen, muutoksen valoisaan puoleen keskittyen.

Tule mukaan uudistajien joukkoon!

Valonkumous 2023

Aika ja paikka

Ti 3.10. klo 9 – 14, MOW Tampere, Ratinankuja 1

Ohjelma

9 – 9.30 aamukahvi/tee

9.30 – 10.30 Mikä on viestinnän valonkumous, Kati Keronen

10.30 – 11.30 Live-caset muutosmatkalle lähteneistä organisaatioista & paneelikeskustelu muutoksen avaimista

Keskustelemassa:

  • Marketing & Communication Lead Salme Lassila Fidelixistä
  • Asiakaskommunikaation kehityspäällikkö Terhi Käkelä LähiTapiolasta
  • Henkilöstöpäällikkö Noora Aaltio Laaniasta

11.30 – 12.30 Lounastauko

12.30 – 14 Kumouksen työkalupakki & minityöpaja, Ella Koota

Tapahtuma on maksuton sisältäen ohjelman ja aamukahvin/-teen. Lounas on omakustanteinen.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tapahtuman järjestää strategisen viestinnän asiantuntijatalo Valoria osana Strategiasta viestimässä -yhteisön toimintaa. Yhteisön ideana on yhdistää suomalaiset strategisen viestinnän uudistajat ja tarjota innostusta ja vertaistukea viestinnän kehittämiseen omassa organisaatiossa. Tapahtuman teema linkittyy tulevana talvena alkavaan Uuden ajan viestivän organisaation rakentaja -valmennukseen, jonka työkaluja osallistujat pääsevät ensimmäisinä testaamaan.