Me valorialaiset emme tykkää katsella peräpeiliin, vaan haluamme suunnata katseemme tulevaan. Mutta silti tässä vaiheessa vuotta on hyvä hieman peilata mennyttä ja tehdä lupauksia uuteen vuoteen.

Vuoden tärkeimpiin hetkiimme kuului historian ensimmäinen Valonkumous-tapahtuma, jonka järjestimme Tampereella. Tapahtuma on osa Valoria Oy:n ylläpitämän ja fasilitoiman Strategiasta viestimässä -verkoston toimintaa. Verkoston avulla kokoamme yhteen strategian viestimisestä kiinnostuneita ja tässä tapamisessa pääsimme yhdessä ihmettelemään sitä, miten viestinnän ja henkilöstöhallinnon ammattilaiset voivat nostaa oman roolinsa entistä strategisemmaksi.

Tapahtuma keräsi paikalle 50 uudistajaa, ja se ylitti kaikki odotuksemme innostuksen, oivallusten ja osallistujamäärän suhteen.

Syksyllä järjestimme myös kaksi webinaaria: Onnistu uudistajana ja Uudista verkkosivuja sisältö edellä, jotka olivat Valorian ensimmäiset kaikille avoimet webinaarit ja vetivät puoleensa suuren joukon osallistujia. Lisäksi järjestimme 5 webinaaria strategiasta viestimässä -verkoston jäsenille.

Ennen kaikkea vuosi on täyttynyt yhteistyöstä mahtavien asiakkaiden kanssa:

  • Olemme kehittäneet sisältöstrategioita, luoneet yhtiöryhmälle äänensävyn periaatteet ja valmentaneet kirjoittajia noudattelemaan tätä äänensävyä eilaisissa töissään ja luoneet juurruttamisen välineiksi oppaan ja opastajan ohjeen.
  • Olemme saatelleet voittajana maaliin miljoonien kilpailutuksen, avaimena koko osallistuvan tiimin taito rakentaa tarjousdokumentaatio asiakastarvetta mukaillen ja ostamista helpottavasti.
  • Olemme auttaneet viranomaisia kirjoittamaan selkeämmin ja inspiroivammin.
  • Olemme valmentaneet päälliköitä ja viestinnän ammattilaisia tunneälykkääseen ja strategiseen viestintään.
  • Työkaveriasiakkaidemme kanssa olemme ottaneet jättiharppauksia viestinnän ja viestintäkulttuurin kehittämisessä – jälleen kerran.

Tätä kaikkea tapahtuu todennäköisesti ensi vuonnakin. Mutta siihen olemme tehneet muutamia lupauksia.

Asiakaslupauksemme on auttaa asiakkaitamme keskittymään olennaiseen. Annoimme itsellemme lupauksen ulottaa tämä entistäkin vahvemmin myös omaan toimintaamme vuonna 2024.
Kati Keronen, toimitusjohtajaValoria Oy

Palveluita uusissa paketeissa

Kesällä 2023 tekemämme brändin kirkastamisen pohdinnan myötä asiakaslupaukseksemme kehkeytyi ”Autamme keskittymään olennaiseen”. Vuonna 2024 aiomme ulottaa tämän lupauksen entistäkin vahvemmin myös omaan toimintaamme.

Tämä tarkoittaa ainakin kolmea asiaa:

🌞 Tuomme hyödyksesi tietoa ja palveluita ydintekemisemme #sisältömuotoilu ympärille.

🌞 Tuomme markkinoille uskomattoman upeaa arvoa tuottavia, valmiiksi konseptoituja yhteiskehittämisen ratkaisuja viestintätaitojen ja viestintäkulttuurin kehittämiseen.

🌞 Tuomme #iloajavaloa uudella markkinointikonseptillamme, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Mitä nämä tarkemmin tarkoittavat, tulee ilmi tulevan vuoden ensimmäisellä puolikkaalla. Toivottavasti pysyt matkassamme eri kanavillamme ja verkostossamme!

Lämmin kiitos Valorian tarinaa rakentaville rohkeille ajattelijoille: Ella Koota, Sanna Sevänen, Laura Niemi ja Heta Tuppurainen. Ja lämmin kiitos myös asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Kuten tiedämme, uudenlainen huominen syntyy vain tekemällä se.

Valorialaiset Heta Tuppurainen, Sanna Sevänen, Ella Koota, Laura Niemi ja Kati Keronen

 

 

Iloa jouluun ja valoa vuoteen 2024!