Perustamispäivästä lähtien Valorian eräs tärkein arvo on ollut asiakasarvon tuottaminen sekä jatkuva uudistuminen ihmistemme ehdoilla ja asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

On hienoa saada todeta, että Valorialle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Erilainen tapamme toimia on  tuonut meidät parhaimpaan 9%:iin suomalaisista yrityksistä.

Platina -sertifikaatti on merkki pitkäkestoisesta, luotettavasta ja kannattavasta liiketoiminnasta.

 

 

On upea tunne, kun monista muista poikkeava tapamme toimia ansaitsee tällaisen tunnustuksen. Se vahvistaa luottamusta siihen, että valitsemamme suunta on oikea.
Kati KeronenValoria Oy

Tällä hetkellä meitä valorialaisia on viisi. Kuudes valonkantaja liittyy joukkoomme tammikuussa 2024. Henkilömäärän ja liikevaihdon kasvu on ollut jatkuvaa ja kannattavaa sekä tarkoituksella maltillista. Niin haluamme sen pysyvänkin, jotta pystymme lunastamaan asiakaslupauksemme auttaa asiakkaita keskittymään olennaiseen ja luomaan yhteyttä heidän ihmistensä välille.

Tosin meille itsellemme kasvu tarkoittaa muuta kuin liikevaihdon kasvua. Se viittaa ennen kaikkea meidän ihmistemme osaamisen ja hyvinvoinnin positiiviseen kehittymiseen sekä asiakkaidemme kokeman arvon positiiviseen kehittymiseen.  Rahavirtojen ja tuloksen kasvu on seurausta tästä, ei itseisarvo.

Ilman teitä, rakkaat asiakkaamme, tämä ei olisi mahdollista. Teidän ansiostanne olemme tässä ja voimme toteuttaa unelmiemme tasa-arvoista ja oikeudenmukaista työelämää. Haluamme jatkossakin olla luottamuksen arvoisia ja tehdä parhaamme juuri teidän tavoitteidenne eteen.

Kiitos.

Valoisin terveisin valorialaiset eli Ella Koota, Laura Niemi, Sanna Sevänen, Heta Tuppurainen ja Kati Keronen

Ps. olethan huomannut historian ensimmäisen Valonkumous 2023-tapahtuman, jossa viestinnän uudistajat kohtaavat toisensa ja hakevat yhdessä keinoja viedä oman organisaation viestintää eteenpäin? Tapahtuma on maksuton – kurkkaa ohjelma täältä ja ilmoittaudu!