Verkkosivuston sisältöä jäsentämällä voidaan saada aikaan huikeita tuloksia. Tästä on kokemusta Työllisyysrahastolla, joka uudisti aikuiskoulutustuen sivustonsa sisältömuotoilun menetelmin. Tule kuulolle ilmaiseen case-webinaariin ti 12.12.2023 klo 9.00 – 10.00!

Inspiroidu onnistuneesta verkkosivu-uudistuksesta

Aikuiskoulutustuelle tehtiin omat nettisivut osoitteeseen aikuiskoulutustuki.fi. Sisällöt muotoiltiin kauttaaltaan asiakaslähtöisiksi, sivuston rakenteesta kielen yksityiskohtiin. Työtä ohjasi yhteinen asiakasymmärrys.

Tulokset ovat olleet huomattavat: asiakaspalvelun kuorma on keventynyt ja asiakastyytyväisyys kasvanut. Projekti poiki myös uudenlaisia toimintatapoja. Esimerkiksi sisältöjä tuotetaan nyt koordinoidummin.

Webinaari on osa Strategiasta viestimässä -verkoston Strategiaviestinnän aamuja. Aamussa Työllisyysrahaston viestintäpäällikkö Terhi Savikko ja viestinnän asiantuntija Anselmi Luoma ovat Valorian Laura Niemen haastateltavana.

Tervetuloa, ja kutsu kollegasikin!

Tapahtuman tiedot ja ilmoittautuminen

Tiistaina 12.12. klo 9.00–10.00
Kanava: Teams

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Webinaaria odotellessa voit lukea artikkelin Työllisyysrahaston nettisivuprojektista.