Onnistu uudistajana!

Tule kuulolle ilmaiseen webinaariin 26.10.2023 klo 8:30-9:30

Oletko aloittamassa strategisesti merkittävää uudistamishanketta? Onko työpöydälläsi esimerkiksi strategian tai uuden toimintamallin luominen ja vieminen teoiksi ihmisten arkeen? Mietitkö keinoja, joilla saisit ihmiset innostumaan, jakamaan vision kanssasi sekä tarttumaan toimeen? 

Hae vinkit onnistuneen muutoksen toteuttamiseen

Onnistu uudistajana -webinaari tarjoilee sinulle käytännössä testattuja, tutkimukseen perustuvia keinoja sekä konkreettisia työkaluja, joilla saat muut mukaan ja saavutatte tuloksia nopeasti.

Käytännön työkaluihin sinua perehdyttävät monien onnistuneiden uudistushankkeiden fasilitoijina toimineet Valorian valoisat Ella Koota ja Kati Keronen.

Webinaarin lopuksi kuulet tammikuussa 2024 lanseerattavasta, erityisesti sisäisen tai ulkoisen viestinnän uudistajille suunnatusta Vie viestintä uuteen aikaan -valmennusohjelmasta. Osallistumalla webinaariin saat alennuskoodin valmennukseen.

Aika: torstaina 26.10.2023 klo 8:30- 9:30
Paikka: Teams, kutsulinkin saat sähköpostissa päivää ennen tapahtumaa

Ilmoittaudu nyt >>

PS. kutsuthan mukaan myös kollegasi, joita tarvitset hankkeesi onnistumiseen
PPS. Tutustu tarkemmin Vie viestintä uuteen aikaan -valmennukseen.
PPPS. Kurkkaa myös tarina siitä, miten yhteinen visio siivitti asiakkaamme strategiatyötä eteenpäin

 

Ella Koota

Ella on ihmislähtöisen viestinnän asiantuntija ja strateginen kehittäjä, joka neuropsykologiaan perehtyneenä tietää, miten innostaa ihmiset mukaan. Vastuualueena Valoriassa hänellä on viestintäkulttuurin ja sisäisen viestinnän kehittäminen, yhdessä viestivän organisaation fasilitointi, strategian viestintä sekä tunneälykäs viestintä. Ella on empaattiseksi kiitetty kouluttaja sekä Mind Coach -sertifioitu valmentaja.
Ella ymmärtää nopeasti kokonaiskuvan ja sen, mitä tarpeisiin vastaaminen edellyttää.

Kati Keronen

Kati on tulevaisuusajattelija ja strategisen viestinnän uudistaja, joka tietää onnistumisen olevan hyvin johdetun yhteispelin tulos. Vastuualueena Valoriassa hänellä on tulevaisuuskeskustelujen ja osallistavan strategiatyön fasilitointi, johtamis- ja strategiaviestintä sekä asiakassegmentointi. Kati on rakastettu valmentaja, palkittu tietokirjailija sekä HHJ-pätevöitynyt rohkea uudistaja.
Katin syvä ymmärrys strategiasta haastaa uudenlaiseen ajatteluun ja tapaan viestiä.