Webinaari: Strategian toteutumista edistävä viestintäkulttuuri

Tule mukaan maksuttomaan Strategiaviestinnän aamuwebinaariin ti 13.2.2023 klo 8.30-9.30

Koko organisaation viestintätapojen ja -taitojen kehittämisellä on ratkaiseva vaikutus strategian viestinnässä onnistumiseen.

Miten viestintäkulttuuri ennakoi strategian toteutumista?

Organisaation kulttuurin tiedetään olevan ratkaiseva tekijä siinä, innostuvatko ihmiset tekemään strategiasta totta vai haudataanko se vähin äänin häiritsemästä työntekoa.

Millainen kulttuuri sitten saa innostumaan strategiasta ja onnistumaan muutoksessa? Entä millainen viestintä vahvistaa muutosta edistävää kulttuuria?

Helmikuun Strategiaviestinnän aamussa keskustellaan strategista muutosta edistävästä viestintäkulttuurista ja sen rakentamisen keinoista Valorian strategi Ella Kootan johdolla.

Puhumme mm seuraavista teemoista:

  • Millainen viestintä innostaa ja millainen lannistaa?
  • Miksi ihan jokaisen viestintä- ja vuorovaikutustaidot ratkaisevat?
  • Miten viestintäkulttuurin voi korjata tukemaan muutosta?

Ella on erikoistunut innostusta ja sisäistä motivaatiota vahvistavaan strategiseen viestintään ja auttaa Valorian asiakkaita muutosta edistävän kulttuurin ja viestinnän rakentamisessa sekä kouluttaa teemasta niin viestijöitä, johtoa, esihenkilöitä kuin kokonaisia työyhteisöjä. Webinaarissa kuuletkin myös tosielämän esimerkkejä yhteisten viestintätaitojen ja tapojen kehittämisen vaikutuksista.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohta

Tiistaina 13.2.2024 klo 8.30-9.30
Kanava: Teams

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella. Lähetämme Teams-linkin ilmoittautuneille edellisenä päivänä 12.2. klo 16. Mikäli olisit ilmoittautumassa vasta tämän jälkeen, laita viestiä sanna.sevanen@valoria.fi niin saadaan linkki vielä sinullekin. 😊

Webinaari on osa Strategiasta viestimässä -verkoston Strategiaviestinnän aamuja. Näitä keskustelullisia aamuwebinaareja ei tallenneta verkoston tapaamisen luottamuksellisuuden ja avoimuuden varmistamiseksi. Jos teema kiinnostaa, kannattaa siis raivata aamu vapaaksi ja tulla linjoille! 💛 Mukaan voit tulla myös vain osaksi aikaa.

 

Ella Koota

Ella on ihmislähtöisen viestinnän asiantuntija ja strateginen kehittäjä, joka neuropsykologiaan perehtyneenä tietää, miten innostaa ihmiset mukaan. Vastuualueena Valoriassa hänellä on viestintäkulttuurin ja sisäisen viestinnän kehittäminen, yhdessä viestivän organisaation fasilitointi, strategian viestintä sekä tunneälykäs viestintä. Ella on empaattiseksi kiitetty kouluttaja sekä Mind Coach -sertifioitu valmentaja.
Ella ymmärtää nopeasti kokonaiskuvan ja sen, mitä tarpeisiin vastaaminen edellyttää.