Kirjat ja oppaat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc pretium porttitor placerat. In lacinia ipsum id ligula volutpat fermentum. Phasellus odio risus, malesuada imperdiet justo non, consectetur commodo felis.

Tutustu meidän kirjoihin ja oppaisiin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscingelit. Nunc pretium porttitor
placerat. In lacinia ipsum id ligula volutpat fermentum. Phasellus odio risus,
malesuada imperdiet justo non, consectetur commodo felis.

Sisältöstrategia – asiakaslähtöisyydestä tulosta

Syksyllä 2017 ilmestynyt, Johdata asiakkaasi verkkoon -kirjan uudistettu painos tarjoilee tietoa ja työmalleja asiakaslähtöisen viestinnän ja markkinoinnin tekemiseen.

Kirjaa on kiitelty helppolukuiseksi ja koukuttavaksi digitaalisen ajan markkinoinnin käsikirjaksi ja se oppikirjana useassa korkeakoulussa.

Toisena kirjoittajana on Valorian perustaja Kati Keronen – joka tulee mielellään teillekin pitämään innostavan alustuksen asiakaslähtöisestä, strategisesta viestinnästä ja markkinoinnista.

Johdata asiakkaasi verkkoon

2013 julkaistu Johdata asiakkaasi verkkoon voitti Kultasulka-palkinnon 2015 ja oli sen vuoden vaikuttavin suomalainen markkinointialan kirja.

Kirjaa ei myydä enää, sillä vieressä esitelty Sisältöstrategia on tästä teoksesta uudistettu painos – jossa on jotakin vanhaa, mutta myös paljon, paljon uutta verrattuna tähän Kati Kerosen ensimmäiseen kirjaan.

Tutustu ja tilaa