Sukellus uudistumiskyvyn ytimeen

Tiimipäivä tulossa ja kaipaat inspiroivaa ohjelmaa? Tai haluatko muutoin tarjota tiimillesi oivalluttavan yhteisen hetken tunnetaitojen ja uudistumiskyvykkyyden parissa? Etsitkö tiimillesi valmennusta, josta poistutaan inspiroituneina, konkreettisin ideoin ja entistä vahvempana tiiminä?

Innostu tiimisi kanssa uudistajan taidoista!

Tiesitkö, että niin uuden juurtumisessa, yhteistyön sujumisessa, työssä jaksamisessa kuin viestinnän onnistumisessa on kyse tunteista? Ei siis ihme, että tunnetaidot on nostettu yhdeksi tärkeimmistä uuden ajan tiimi- ja työelämätaidoista.

Tässä lämminhenkisessä valmennuksessa innostamme tiimiäsi oivaltamaan:

  • Mistä tavoitteissa onnistumisessa ja uudistumiskyvyssä on kyse
  • Mitä taitoja kannattaa vahvistaa
  • Miten uutta voi lähteä luomaan yllättävänkin helposti

Saamamme palautteen mukaan pitämämme kohtaamiset ovat todella saaneet ajattelemaan ja toimimaan uudella tavalla arjen työssä.

Sisältö ja toteutus

Paras vaikuttavuus syntyy noin 2–3 tunnin kohtaamisesta, jossa ehditään syventyä teemaan kunnolla. Kokonaisuus rakennetaan aina yhdessä, juuri teidän lähtökohdistanne ja teidän tavoitteisiinne peilaten.

2–3 tunnin valmennuksen kulku voi olla esimerkiksi

  • Tunnetaitojen merkitys osallistujien työssä
  • Millainen vuorovaikutus luo pohjaa uudistumiselle?
  • Ryhmätyö & purku

Yhteinen hetki on mahdollista toteuttaa myös etänä. Paras tunnelataus ja sitä kautta lopputulos syntyy kuitenkin kasvokkaisesta kohtaamisesta.

Valmentajat

Tiimiäsi uudistumisen taitoihin johdattavat Valorian kokeneet viestinnän uudistajat Ella Koota ja Kati Keronen. Viestintä-, vuorovaikutus ja tunneälyosaamisensa lisäksi Ella on muutostilanteissa tarvittavaan resilienssiin erikoistunut Mind Coach -stressinhallintavalmentaja. Kati on merkityksellisellä visiolla johtamiseen ja johtoryhmien kanssa työskentelyyn erikoistunut HHJ-pätevöitynyt fasilitaattori.

Kysy ja varaa keskustelu!

Varaa keskusteluaika Ellan ja Katin kanssa, suunnitellaan tiimillesi ikimuistoinen yhteinen hetki, josta voi ammentaa voimaa pitkään! Voit laittaa meille suoraan viestiä ella.koota@valoria.fi tai kati.keronen@valoria.fi tai viestitellä yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Ella Koota

Ella on ihmislähtöisen viestinnän asiantuntija, jolla on kyky luoda sitouttavaa viestintää ja innostaa ihmiset mukaan. Vastuualueena Valoriassa viestivän organisaation & strategisen viestinnän fasilitointi sekä tunneälykäs viestintä.
Ella ymmärtää nopeasti kokonaiskuvan ja sen, mitä tarpeisiin vastaaminen edellyttää.

Kati Keronen

Kati on tulevaisuusajattelija ja strategisen viestinnän uudistaja, joka tietää onnistumisen olevan hyvin johdetun yhteispelin tulos. Vastuualueena Valoriassa hänellä on tulevaisuuskeskustelujen ja osallistavan strategiatyön fasilitointi, johtamis- ja strategiaviestintä sekä asiakassegmentointi. Kati on rakastettu valmentaja, palkittu tietokirjailija sekä HHJ-pätevöitynyt rohkea uudistaja.
Katin syvä ymmärrys strategiasta haastaa uudenlaiseen ajatteluun ja tapaan viestiä.